Για εμάς

˚Η δουλειά μας

Κάθε δημιουργία ιστοσελίδας από εμάς συνοδεύεται με μια σύμβαση έργου η οποία περιλαμβάνει όλες τις λεπτομέρειες των παροχών μας εξασφαλίζοντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα περάτωσης, και εγγυήσεις απόδοσης. Προσφέρουμε εγγύηση επιστροφής χρημάτων αν το αποτέλεσμα δεν σας ικανοποιεί. Θέλουμε πρώτα από όλα να είστε ευχαριστημένοι και αποδεικνύουμε καθημερινά ότι μπορούμε να σας υποστηρίζουμε. Όλοι οι πελάτες μας αποκτούν την σιγουριά ενός συνεργάτη που τους βοηθά σε κάθε περίπτωση.

Υποστήριξη μετά την υλοποίηση

Με 24ωρη αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων, με δωρεάν συντήρηση – αντίγραφα ασφάλειας, με συμβουλές για καλύτερη παρουσίαση – διαχείριση της ιστοσελίδας σας, με προσωποποιημένες λύσεις για τις δικές σας ανάγκες και παραμετροποίηση εξειδικευμένων λειτουργιών.

Συνεχής εξέλιξη

Ο τομέας της τεχνολογίας δεν μένει στάσιμος, ούτε και εμείς. Ακολουθούμε τις τελευταίες καινοτόμες προσεγγίσεις, και σας προσφέρουμε πάντα τις καλύτερες συμβουλές στο χώρο του Web Design.

01–

Κατανόηση

Η ικανότητά μας να μετατρέψουμε την ιδέα σας σε μια διαδικτυακή εμπειρία είναι προϊόν κατανόησης, σκέψης και παράδοσης αποτελεσμάτων τα οποία είναι δημιουργικά και ασυμβίβαστης ποιότητας.

02–

Σχεδιασμός

Καταλαβαίνουμε ότι η διαδικτυακή σας παρουσία πρέπει να φαίνεται όμορφη, αλλά πιστεύουμε επίσης ότι πρέπει να παράγει και αποτελέσματα. Αυτή η ισορροπία κάνει τα website μας μοναδικά.

03–

Παράδοση

Η πρωτοτυπία, ο επαγγελματισμός, η αφοσίωση, οι ευρείες τεχνικές γνώσεις και η αδιάκοπη επιθυμία για τελειότητα συνδυάζονται για να παράγουν μια πλήρη οπτική και πετυχημένη εμπειρία.

˚Κατάρτιση

  • Δημιουργική στρατηγική
  • Ψηφιακή Καινοτομία
  • Σχεδίαση και ανάπτυξη ιστοσελίδων
  • Συστήματα διαχείρισης περιεχομένου
  • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης
  • Web Hosting και Υποστήριξη

Είμαστε συνεργάτες της Google και ειδικοί μάρκετινγκ τουρισμού & ηλεκτρονικού εμπορίου, πιστοποιημένοι συνεργάτες του Google Adwords και του Google Analytics. Διαθέτουμε πιστοποίηση στη διαχείριση έργων από την Udemy.

Μενού